Ce este iubirea pentru zodia Berbec? Viața afectivă – Prietenie, Dragoste, Căsnicie.

iubirea pentru zodia berbec

iubirea pentru zodia berbec

Ce este iubirea pentru zodia Berbec?

Prietenia Berbecului

Extrem de mărinimos, Berbecul se înconjoară de o mulțime de prieteni, amici și cunoștințe noi. Se poate spune că prea repede acordă statutul de prieten unui proaspăt cunoscut. în schimb, dacă acești nu îi sunt cu adevărat prieteni se pierd pe drum. îți trebuie multă energie și răbdare să ți pasul cu energicul Berbec și numai dacă îi ești cu adevărat prieten reușești.

Din cauza grabei de care dau dovadă și superficialității în a analiza oamenii, în tinerețe nu vor realiza prietenii durabile. Cu timpul învață să analizeze oamenii și realizează prietenii durabile, dar au tendința de a-și ridica pe un piedestal prietenii. Find deseori oameni ai extremelor, pot aluneca în extrema opusă, tratându-și prietenii cu neglijență.

Prietenii Berbecului

Prietenii Berbecului

Elementul foc

Fiind semn de foc, nativul Berbec, pentru cunoscători, nu este suspect prin posesivitatea pe care o manifestă. Prietenii lui pot suferii datorita acestei caracteristici native a Berbecului. Prietenul Berbec se insinuează prea mult în viața ta sau este indiscret cu micile intimități pe care le află ocazional. Trebuie să ți foarte mult la Berbec ca să-l păstrezi ca prieten și să dai dovadă de mult tact. Există și pericolul să rupă el relațiile de prietenie.

Dacă observă că prietenul său primește atenție din altă parte sau i se pare că acesta acordă atenție altcuiva, Berbecul își îndepărtează prietenul cu violență. La baza acestui comportament stă tot posesivitatea irațională care  se manifesta printr-o cruntă gelozie.


Citește și Vezi ce daruri preferă nativii acestei zodii pentru o eventuală împăcare sau pentru ai arăta cât de mult îl apreciezi sau cât de mult îl iubești.


În schimb, nativii Berbeci sunt dornici de afecțiune, aceasta fiind suportul încrederii și a succesului în viață. Deși nu manifestă fățiș acest lucru cei dragi îi sunt foarte importanți. De fapt, nativul Berbec, nu prea știe să-și manifeste, să-și exprime dorințele. Pare aspru, chiar dictatorial în ceea ce privește obiceiurile și tradițiile.

Berbecul și Dragostea

Iubirea pentru zodia berbec – Dragostea Bărbatului Berbec

Bărbații născuți în Zodia Berbec de obicei sunt frumoși, așa ziși „tipi bine”, dar greu de cucerit. Nu sunt visători sau timizi și preferă acțiunile practice dictate de rațiune pentru cucerirea unei afecțiuni de durată. Sunt îndrăzneți și le place să facă prima mișcare în dragoste.

Când iubește, oferă femeii iubite tot ce are nevoie și tot ce-i stă în putere. Condiția, neconștientizată de el, este ca aceasta să fie dependentă în totalitate de el. Nu o face în mod total conștient ci mai de grabă instinctiv, dintr-un simț exacerbat al proprietății.

Nu contează dacă dacă iubita lui este o femeie de carieră sau are o pasiune care îi ocupă mai tot timpul. Ea trebuie să-i fie dedicată în totalitate, altceva nemaiavând loc în viața ei. Pentru el, femeia casnică este idealul pentru că așa o poate ține mai bine „sub cheie”.

Regina - Femeia Berbec

Regina – Femeia Berbec

Iubirea pentru zodia berbec – Dragostea Femeii Berbec

Femeile născute în Zodia Berbec sunt active în dragoste, foarte libere și pricepute în arta iubirii. Au un aspect mândru și curat cu care cuceresc bărbații cu adevărat importanți din societate. În general sunt nestăpânite și e dificil de trăit în pace alături de ele.

Poate fii o iubită devotată, dar o „regină” cu foarte multe pretenții, printre care cea mai mare este să fie considerată și tratată de către iubit drept unica femeie de pe lume. De aici se naște și gelozia acerbă de care dă dovadă. Este în stare să fie geloasă chiar dacă bărbatul se uită la un film în care joacă o actriță preferată de acesta.

Nu contează dacă iubitul femeii berbec se uita la altă femeie sau femeia respectivă se uită la acesta, Regina Berbec își va revărsa furia ca o furtună ce va strica și va dărâma tot ce cu greu și în timp a fost construit, chiar dacă știe că mai târziu va regreta.

Ce este iubirea pentru zodia Berbec Indiferent de sex

Nativii Zodiei Berbec iubesc flirtul în care pun pasiune și nerăbdare, de fiecare dată fiind la un pas de aventură. Astfel, de cele mai multe ori, iubirea pentru Zodia Berbec este o poveste cu multe peripeții. Pentru felul lor pasional și impetuos de a iubii sunt foarte iubiți, dar rareori iubesc cu adevărat la rândul lor.

Fiind oameni ai momentului, de acțiune, extrovertiți, și în dragoste trăiesc clipa

Berbecul, atunci când iubește, se manifestă fără să ia în considerare trecutul și fără a pune în balanță consecințele iubirii lor.

John Wayne

John Wayne

De fapt în adâncul sufletului lor le este frică să nu fie respinși dar această frică se datorează orgoliului care până la urmă domină teama și-l împinge pe Berbec să facă primul pas. Totuși, datorită fricii, primul pas nu-l va face prin aluzii sau glume în public.

Primul pas va fi făcut între patru ochi direct și impetuos. Nativii din aceasta zodie știu ce vor și nu au timp și chef de „dulcegării”. Chiar dacă în public pare un fel de John Wayne care se fâstâcește în public, când frumoasa domniță este de față, la momentul considerat oportun acționează și se mișcă repede.

Nativul Berbec caută mereu ceva care să-i facă viața cât mai spectaculoasă.

Ce poate fi mai spectaculos pentru acest Don Juan decât o dragoste neașteptată, la prima vedere!?

În amor, Berbecilor le plac obiectele din blană, piele, mătase și jucăriile erotice, fiind plini de imaginație. Pentru Berbec, sexul poate fii o manifestare a laturii artistice. Un motiv pentru care folosește accesorii când face sex, este faptul că le stăpânește perfect pe toate.

Don Juan

Don Juan

 

Din păcate, poate, Berbecilor le plac lucrurile scandaloase. Pentru că le plac provocările în tot ceea ce fac, multora dintre nativi le place sexul în public. Le scoate la iveală spiritul de competiție. Berbeci își asumă riscuri pentru ca le plac lucrurile scandaloase chiar dacă le fac pentru simpla plăcere personală.

Iubirea pentru Zodia Berbec, rareori aduce suferință nativului.

În schimb, prin firea sa și cu gelozia care îl caracterizează, acesta poate produce suferință celui iubit. La baza firii sale stă orgoliul, căutarea provocării, scandalul și imposibilitatea acceptării faptului că cel iubit este o ființă liberă.

 

Firea sa impetuoasă îl face să se îndrăgostească foarte repede și de obicei se căsătoresc de tineri. Sunt autoritari în dragoste, competitivi, îndrăzneți și pasionați dar după o vreme, când „se așază praful”, devin surprinzători de fideli, mai ales dacă au apărut și copiii.

 

iubirea pentru zodia berbec

Cum poate fi cucerit sau manipulat nativul Berbec

Berbecul nu poate fii cucerit decât prin sinceritate totală.

Berbecul se consideră un om de spirit și se simte onorat dacă te apropii de el pe calea inteligenței și faci apel la ideile și generozitatea lui. Este bine, dacă vrei să îl seduci, să îi ceri sfaturi, să începi o discuție interesantă, să arăți că îi împărtășești interesele și să nu uiți să faci remarci inteligente și mai ales prompte!

Niciodată să nu întârzii la o întâlnire cu un nativ Berbec sau să mergi îmbrăcat neglijent! Prețuiește punctualitatea și eleganța. Dacă totul merge bine, nu vei știi cât se va prelungi întâlnirea, așa că este bine să nu îți faci planuri atunci când vrei să te vezi cu un Berbec. Se poate ajunge oriunde: la spectacol, la restaurant, în pat sau „tot tacâmul”.

Atenție! Pentru Berbec nu contează prada în sine ci plăcerea și aventura vânătorii.
Vânătoarea

Vânătoarea

Dacă vrei s-o termini cu un Berbec, o poți face simplu și comod acolo unde a început totul. Revii împreună cu el in grupul în care l-ai cunoscut și-l lași singur. Berbecul va face repede cunoștințe noi, iar cei atrași de personalitatea sa puternică îl vor înconjura.

O alta modalitate este să nu-ți mai placă sa faci ce-i place lui să facă. Preferi o lectură unei petreceri, părăsești repede un grup în care el tocmai a început să se simtă bine sau rămâi ultimul la o petrecere anostă, demonstrându-i ca e prost și nu o înțelege. Iți impui părerea și manifești nemulțumirea față de pretențiile sale.

Femeia Berbec în societate

este strălucitoare sau plină de lamentații. Depinde cât de dispusă este să fie sau să nu fie depășită de situație. Dacă vrei să te debarasezi de ea, dar ea să producă ruptura, este de ajuns să o acuzi că joaca teatru ieftin și este lipsită de sensibilitate. Instantaneu se va simți atât de rău încât ai toate șansele să nu te mai deranjeze niciodată.

iubirea pentru zodia berbec

Căsnicia nativului Berbec

Căsătoria pentru nativul Berbec, în tinerețe, va ridica multe probleme din cauza firii lui. Dorința de aventură, inconstanța (iubirea înflăcărată se stinge repede), căutarea provocărilor și tendințele spre scandal îl vor împiedica să facă o alegere bună.

Pentru nativul Berbec, vârsta potrivită căsătoriei, este situată dincolo de pragul de 30 de ani. Pentru ca Berbecul să poată privi căsătoria, așa cum trebuie, ca pe o instituție clădită pe o bază solidă, este bine ca acesta să fie matur, indiferent de sex.

Meditație - liniște și pace

Meditație – liniște și pace

Cel mai bun partener este o persoană cu o fire total diferită de a sa. Un om calm, liniștit și indulgent va compensa firea lui agresivă. Fără o asemenea persoană, Berbecul nu-și va putea câștiga liniștea sufletească și maturitatea.

Zodia opusă nativului Berbec, zodia Balanță este cea mai potrivită

Zodia cu care nu are afinități dar care îl completează și care îl poate accepta cel mai ușor este Zodia Balanță. Nativul Balanță pare anost în comparație cu năvalnicul Berbec dar este mult mai cumpătat și întotdeauna dă dovadă de maturitate precoce.

Cu o persoană având o fire asemănătoare cu a lui, viața va fi un continuu scandal, o luptă dusă între două tensiuni majore și cel mai rău ar fi și existența copiilor care ar fi sacrificați de orgoliile a doi iresponsabili.

Iubirea pentru zodia Berbec, câte o dată. Cazul nativului imatur.

Iubirea pentru zodia Berbec, câte o dată. Cazul nativului imatur.

Berbecului, este bine sa i se amintească deseori că, într-o căsnicie, fiecare trebuie să ceară și să dea în egală măsură, pentru a se atinge echilibrul căminului fericit.

Tânărul nativ Berbec, pentru a scăpa de autoritatea părinților, părăsește repede casa părintească în căutarea unei modalități de ași clădi, în „libertate”, propriul cuib în care să fie fericit. Aici va fi pentru prieteni o gazdă excelentă pentru care nici o oră nu este prea târzie pentru vizită.

Niciun comentariu.

Leave a reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cadouri misto - Idei de cadouri
Logo
Enable registration in settings - general