Bărbatul Berbec

Bărbatul Berbec - Bărbat zodia berbec - Bărbatul născut în zodia berbec - Giacomo Casanova

Cum este Bărbatul Berbec. Cum poți recunoaște un Bărbat Zodia Berbec.

Bărbatul născut în Zodia Berbec – caracteristici, tipologii, indicii.

Bărbat Zodia Berbec

Bărbatul născut în Zodia Berbec poate arăta din punct de vedere fizic extraordinar de bine. Bărbatul berbec este adesea caracterizat de o masă musculară mult peste medie și o structură osoasă foarte solidă. Se poate recunoște datorită privirii vii pe care o are, ochi electrizanți, pătrunzători dar nu neapărat numai aceste caracteristici definesc marca Bărbat Zodia Berbec cu tonalități aspre în manierele sale curtenitoare.

Barbatul Berbec - Steven Seagal

Steven Seagal – n. 10 aprilie 1952

Tipul Bărbat Zodia Berbec este un semn cardinal născut sub marca elementului foc. Dominat de planeta Marte simbolizată de zeul cu același nume și caracterizat de verbul ” A Fi” sinteza lui este acțiunea directă fără menajamente, eufemisme sau interpuși. Poate fi acuzat ușor de lipsă de tact și brutalitate.

Datorită elementului foc, bărbatul berbec vrea ca totul să se facă repede și bine. Trăiește viața din plin și nu are vreme de pierdut. Din cauza asta un bărbat zodia berbec poate fi acuzat de impulsivitate și indisciplină, dacă nu are exercițiul răbdării.

Datorită imensei cantități de energie de care dispune, determinării, voinței și forței bărbatul născut în zodia berbec este convins că poate și face totul mai bine decât ceilalți. Chiar dacă câte o dată se întâmplă acest lucru, el generalizează și poate deveni arogant.

Caracterul impulsiv, dorința de dominare, spiritul rebel, nonconformismul, nevoia de libertate și aventură care caracterizează bărbatul berbec cu greu pot fi disimulate doar de o educație fină, aleasă. Și totuși cu toată educația sunt destule momente în viața bărbatului născut în zodia berbec când acesta răbufnește ca din senin.

Sigur despre bărbatul berbec nu se poate spune că este un gentelman

Cu toate astea în cele mai grele momente este bine să-l ai în preajmă. Este un prieten așa cum rar găsești dar poate fi și un dușman redutabil. O mare calitate este că nu poartă dușmănie și nu este ranchiunos.

Oare ce daruri și „atenții” pot îmbuna și atenua brutalitățile Berbecului

Un bărbat ca cel născut sub auspiciile focului aflat în mâinile lui Marte, riscă să transforme totul în jurul lui în scrum . Aici găsești, pentru bărbații, cam ce-și doresc în funcție de vârstă.


 

Bărbatul Berbec și sexul

Bărbatul Berbec este un imprevizibil fără un punct terminus ușor de ghicit. Are o personalitate dominantă care trece repede peste reguli și convenții.

Barbat zodia berbec

Marcel Marceau (n. 22 martie 1923 – d. 22 septembrie 2007)

Bărbatul născut în zodia Berbec are un puternic instinct sexual.

Femeia care-l dorește la pat este bine să se comporte romantic. Trebuie să facă apel la toate resursele ce o pot face cât mai feminină.

Un plus în fața tipului de bărbat zodia berbec, îl are femeia suavă și generoasă. În același timp trebuie să dea dovadă de un caracter puternic și un talent dezvoltat în a se descurca în viață.

Asta din cauza faptului că bărbatul născut în zodia berbec caută în femeia visurilor lui a o „mamă ocrotitoare”.

Chiar dacă este sincer, tandru și dă dovada de credință fața de femeia iubită, bărbatul berbec, trebuie să-și urmeze calea. Având nevoie de libertate urăște și rupe „lanțurile prea scurte”.


Bărbatul născut în Zodia Berbec ca Soț

Multe femei își doresc un partener marca Bărbat Zodia Berbec. Înflăcărat și mândru, atrăgător cu o personalitate puternică, farmecă prin siguranța pe care o degajă. Preferă să ofere protecția unei făpturi plină de feminitate, romantica, dulce și suavă dar totuși puternică. Cuplul perfect pe care îl face bărbatul berbec cu cea care-l va cucerii, este asemănător celui din povestea „Frumoasa și Bestia”.

Vezi ce daruri sunt potrivite pentru bărbatul născut în zodia lui Marte și nu uita să-i faci o vizită de ziua lui. Adoră musafirii la orice oră si-i place să aibă prietenii aproape.

Mândria îl face pe bărbatul berbec ca acesta să-și dorească să fie tratat ca un adevărat cap al familiei în căsnicie. Soția și casa trebuie să-i fie pe măsură și să-i reprezinte succesul și priceperea.

Bărbatul Berbec - Bărbat Zodia Berbec - Bărbatul născut în Zodia Berbec

Johann Sebastian Bach (n. 31 martie 1685 – d. 28 iulie 1750)

Este convențional în căsnicie și nu tolerează decât o comportare absolut corectă.

Dacă în tinerețe, fiind necăsătorit, este un Casanova, în căsnicie poate fi unul dintre cei mai fideli bărbați. Pe cât de aventuros și nonconformist a fost pe vremea când era „cavaler” pe atât de convențional și tradiționalist este în căsnicie.

Dacă soția și copiii, familia în general, nu corespunde standardului impus sau nu-i acceptă hotărârile ca ultimul cuvânt, bărbatul născut în zodia berbec tinde să devină tiranic.

Va impune ceea ce dorește prin forță pentru a salva aparențele, tot ceea ce îi aparține, de la batistă până la prieteni, rude, casă, nevastă, copii trebuie să-l reprezinte și nu face concesii la calitate.

Bărbatul născut în Zodia Berbec poate fii „îmblânzit” numai prin iubire, de frică, șantaj ,și amenințări …Nu Știe!

Citește și află mai multe  despre cum este să fii Bărbat Zodia Berbec în ceea ce privește Viața Sentimentală!
Viata sentimentală a nativului Berbec

„Click” pe foto pentru Viața sentimentală a nativului Berbec

Niciun comentariu.

Leave a reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cadouri misto - Idei de cadouri
Logo
Enable registration in settings - general