Psihologia Persuasiunii

Psihologia Persuasiunii

Psihologia Persuasiunii

Psihologia Persuasiunii

Cred ca fiecare dintre noi am cumparat cel putin o data un produs care nu ne era necesar si care ne-a subtiat bugetul. Sau cunoastem cel putin pe cineva care isi face piata „vanand” ofertele si promotiile magazinelor. Sigur ca, intim, ne-am pus intrebarea „ De ce oare am dat banii pe chestia asta?”. Pe scurt, pot sa-ti spun ca asta iseamna Manipularea prin Persuasiune.

Sau la fel, am facut ceva, am permis sa se intample ceva fara sa fie necesar si neavand senzatia ca am avut de-aface cu manipularea prin persuasiune. Automatisme comportamentale? Bine dar ce anume le genereaza? Suntem manipulati?

Intrebari la care, Robert B. Cialdini, doctor in filosofie, in prezent seful catedrei de psihologie si membru al Consiliului de Conducere al Arizona State University, raspunde prin cartea „Totul despre Psihologia Persuasiunii”.

O face intr-un mod cat se poate de accesibil oricarui cititor.

Psihologia Persuasiunii
"Click" pe foto - Psihologia Persuasiunii

Vei fi surprins sa realizezi faptul ca toti, indiferent de pregatire suntem manipulati de catre societatea de consum.

De fapt mai toti suntem invatati, ulterior noi insine perfectionand sistemul, cum sa ii manipulam pe cei din jur.

„Totul despre Psihologia Persuasiunii”

Cartea si-a capatat locul de cea mai importanta carte publicata vreodata despre acest subiect datorita valorii practice a informatiilor oferite.

In cuprinsul ei, distinsul psiholog Robert B. Cialdini, doctor in filosofie, explica de ce unii oameni sunt remarcabili de convingatori.

Totodata vei invata cum sa-i convingi pe cei din jurul tau, cum sa-ti impui punctul de vedere intr-un mod cat se poate de pasnic.

Totul este prezentat din punct de vedere practic, nu teoretic.

Veti afla cele sase secrete psihologice care se afla in spatele impulsului nostru puternic de a ne supune, cum pot fi ele folosite de persoane iscusite fara a fi detectate, cum sa ne aparam impotriva lor si cum sa punem la lucru acele secrete in folosul propriu.

Aceasta carte, indispensabila culturi sociale a omului modern, iti garanteaza doua lucruri: niciodata nu te vei mai simti obligat sa spui „da”, cand de fapt gandesti ca ar fi in interesul tau sa spui „nu” si cu siguranta vei avea mai multa influenta decat ai avut vreodata.

Cialdini, prin publicarea rezultatelor studiilor lui, te „imprieteneste” cu intrebararile „De ce sa…?” si „Cum sa fac sa…?”

Citeste cartea si nu vei mai fi dispus sa-ti cheltui banii aiurea sau sa faci „gesturi”, actiuni fara rost. Nu vei mai fi „orbit” de nimeni.

Alternativa IGNORANTEI este CUNOASTEREA; ambele sunt definite de nonexistenta sau existenta INFORMATIEI.

Aici poti vedea cate ceva despre concept:

https://youtu.be/AC6ItuT1Eso

Pentru subtitrare apasa butonul „subtitrari” (cc), sau „setari” din bara de jos a videoclip-ului.

Niciun comentariu.

Leave a reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cadouri misto - Idei de cadouri
Logo
Enable registration in settings - general